Te fundit

Nderohet me titullin “Nderi i Qarkut Diber” aktori i humorit Behar Mera

Behari

Aktori I humorit Behar Mera eshte  vleresuar nga keshilli I qarkut Diber me titullin Nderi I qarkut per kontributin e dhene ne fushen e artit dhe te Kultures si mjeshter I skenes qe me humorin e tij I dha emer dhe vlera kultures dibrane I cili me thjeshtesine dhe qetesine e tij dhe mesazhet qe ai percjell gjate gjithe kohes , ai eshte shume me vlere se arti I tij dhe vazhdon te mbetet mik besnik I dibraneve . Edhe miqte dhe koleget e punes se tij  u ndjene si pjese e te njejtit  vleresim dhe sukses para spektatorit shqiptar  duke marr me qindra e mijera duartrokitje .