Te fundit

Një ndërtesë “përmbys”

1473851852ndertesaaaKjo shtëpi e veçantë është ndërtuar në Ëertheim, në Gjermani. Gjithçka në të është e përmbysur, duke filluar që nga çatia, e cila nuk ndodhet mbi ndërtesë, por ndërtesa vendoset mbi të, ndërsa një makinë e “parkuar” qëndron e varur në ndërtesë.

Gjithashtu brenda saj, të gjithë objektet e bëjnë më konfuze këtë ndërtim të çuditshëm.

Ndërtesa ka vetëm 1 vit që është hapur dhe është kthyer një atraksion turistik.

Vizitorët i kanë ndarë foto e kapura brenda ndërtesës në rrjetet sociale, ku ata duken se qëndrojnë të varur në tavanin e ndërtesës, por në fakt është e kundërta.

/tvbulqiza.al