Te fundit

OKSHATINE. VIJOJNE TAKIMET ELEKTORALE TE KANDIDATEVE TE PD

PD Okshatine

Turi electoral I PD, ne Bulqize, per zgjedhjet e 25 qershorit, ka vijuar ne fshatin Okshatine te Njesise Administrative Shupenze, ku perpara banoreve te ketij fshati, kandidatet per deputet te PD-se ne qarkun e Dibres kane shpalosur programin electoral. Kandidati Xhemal Gjunkshi, ne emer te PD ka kerkuar voten e banoreve me 25 qershor, pasi qeveria e te ashtuquajtures Rilindje, vetem ka mashtruar ne premtimet e saj, per shendetesine falas, punesimin, arsimin, rritjen e pagave, pensioneve, ndihmes ekonomike per familjet ne nevoje etj.
Ndersa kandidati per deputet I fokusuar ne Bulqize, Edmond Isaku, ne fjalen e tij te ngrohte, ka sqaruar per pjesmarresit formatin e ri ekonomik te programit te PD=se, qe ka si qellim kryesor rritjen e nivelit ekonomik per familjet shqiptare, pasi aktualisht ekonomia eshte katastrofe e vertete
Nderkohe kandidati Edmond Isaku, konfirmoi se sipas nje bisede te zhvilluar me liderin e demokrateve, zotin Basha, Ieshte premtuar se prioriteti nr.1 I Republikes se Re per shqiptaret eshte nxjerrja e tyre nga varferia, ndersa per Dibren dhe dibranet do kete edhe nje tjeter prioritet pervecse kesaj qe do jete ndertimi I Rruges se Arberit Pershendeten edhe mjaft nga pjesmarresit, te cilet premtuan se ne zgjedhjet e 25 qershorit do te votojne nr.6 PD