Te fundit

Operacioni i rrallë. Mjekët i nxjerrin 40 thika nga stomaku

1471880980_thika1Pas nevojës për metal në organizëm pacienti nga India ishte detyruar të komsumonte thikat e vogla të njohura si bicakë. Mjeku Jatinder Malhotra që kreu operacionit tha se ishte frikësuar nga ajo që pa teksa tregonte thikat që ishin nxjerrë nga barku i pacientit 42-vjeçar, disa prej të cilave ishin të palosura, disa të hapura dhe të tjera kishin nisur të ndryshkeshin.

Aktualisht pacienti ndodhet në spital jashtë rrezikut për jetën. Problem shqetësues për mjekët mbetet aspekti psikologjik i pacientit që e ka detyruar të kryejë këtë veprim të rrallë.

Gjithsesi, mjekët thanë se e kishin këshilluar se nëse në të ardhmen do të kishte sërish nevojë të ngjashme për metal, mund të provonte të konsumonte spinaq.

MF/tvbulqiza.al