Te fundit

FAMILJA AGO NË KËRKIM TË PENSIONIT SOCIAL

Ata janë bashkëshort, por kanë edhe një gjë të përbashkët. Të dy vuajnë nga e njëjta sëmundje, por kanë sjellë në jetë edhe dy fëmijë. Kjo është familja Ago në qytetin e Burrelit e cila prej muaj sorollatet në zyrat e shtetit në kërkim të të drejtës së tyre. Kryefamiljari Zamir Ago, në një intervistë të dhënë për Bulqiza Tv, ... Read More »

ROLAND KETA: “QEVERIA KA SHKELUR LIGJIN E PUSHTETIT VENDOR”

Situata e krijuar në njësitë vendore në rrethine Matit por edhe më gjerë, sipas deputetit të Qarkut Dibër, Roland Keta, ka ardhur si pasojë e ndërhyrjes së qeverisë në autonominë vendore. Me heqejn e taksës së biznesit të vogël, sipas Ketës, qeveria ndikoi direkt në uljen e të ardhurave për të gjitha njësitë vendore: Gjithashtu Keta tha se qeveria ka ... Read More »

Bluzat e bardha te Bulqizes jane kunder testimit te mjekeve

                 Nga urdhri i fundit i kryeministrit mbi testimin e bluzave te bardha ne te gjtihe Shqiperine, jane pak te guximshem ata te cilet reagojne per jotestimin e mjekeve. Sipas tyre duke realizuar testimin kane krijuar nje hendek te madh mes pacinteve dhe mjekeve, kane vene ne dyshim aftesine e tyre ne punen ... Read More »

KRYETARËT E NJËSIVE VENDORE: NUK MUND T’I SHËRBEJNË KOMUNITETIT

        Të gjendur në një situatë të vështirë dimërore ku dëmet e mëdha janë shkaktuar në të gjithë vendin, drejtues të njësive vendore në rrethin e Matit, shprehen se nuk mund të bëjnë asgjë për t’ju ardhur në ndihmë banorëve. Shumë fshatra janë bllokuar për shkak të shembjes së rrugëve. Ndërsa në Komunën Lis, raportohet të jetë ... Read More »

KONKURS ARKITEKTURE NË DIBËR

          Shoqata e Arkitektëve të Shqipërisë me mbështetjen e Ministrisë së Zhvillimit Urban, si dhe shkollave të arkitekturës “Arkitektët e rinj për zhvillimin urban “. Në kuadër të kësaj nisme, në Dibër u organizua takimi me përfaqësues të biznesit zyrave të punës në tre rrethet, Mat, Bulqizë dhe Dibër. Kjo thirrje e hapur për konkurim me një ... Read More »