Te fundit

QENDRA KULTURORE E FEMIJEVE BULQIZE KONCERT PER 7-8 MARSIN

Me rastin e festive te 7-8 marsit ne sallen e shfaqjeve te qendres kulturore Bulqize u zhvillua nje koncert festiv nga qendra kulturore e femijeve Bulqize.Aktiviteti u mbeshtet financiarisht nga kryetari I bashkise Z Myfit Durici nga te ardhurat personale te tij .Ne kete aktivitet moren pjese nxenes prinder mesues dhe te tjere.Mori pjese dhe pershendeti te pranishmit edhe kryetari ... Read More »

DEBORA MBULON PERSERI QARKUN DIBER

Pergjate nates dhe megjesit te sotem ne qarkun e Dibres, trashesia e debores ne zonat urbane ka shkuar deri ne 20 centimeter, ndersa ne zona malore, ne komunat e rrethit te Peshkopise, si Lure,Kala e Dodes,Luzni,Sllov.ne Bulqize ne komunat Ostren,Trebisht,Martanesh Zerqan,e Shupenze.dhe ne Mat ne komunat Xiber e Macukell, trashesia e debores ka arritur ne 50 centimetra Rraportohet se ka ... Read More »

FESTOHEN 7 DHE 8 MARSI NGA SHKOLLA “XHEVDET DODA” BULQIZE

Me rastin e festive te 7 dhe 8 marsit shkolla 9-vjecare Xhevdet Doda Bulqize ka organizuar nje sere aktivitetesh kulturore. Nje I tille ishte edhe aktiviteti festiv organizuar ne nje nga lokalet e qytetit,ku moren pjese mesues,nxenes,prinder,perfaqesues te zyres arsimore dhe te pushtetit local.Aktiviteti u zhvillua si rezultat I nje projekti nderlendor te pergatitur nga mesueset Violeta Kurti dhe Izabela ... Read More »

REAGON PER AKUZAT KRYETARI I BASHKISE PESHKOPI ILIR KROSI

IKMT, ka kallzuar penalisht kryetarin e bashkise Peshkopi, Ilir Krosi me akuzen per shperdorim detyre.  Po me kete akuze kallzohet edhe kryeinspektori aktual I Inspektoriatit te Mbrojtjes se Territorit te bashkise Peshkopi, Gafur Gazidede, si dhe ish kryeinspektoret, Halil Zhuka dhe Dilaver Drizi. Krosi ndodhet ne krye te bashkise Peshkopi per tre mandate radhazi nen siglen e PD-se, nderkohe qe ... Read More »

PROTESTE E BANOREVE TE SEBISHTIT PER DRITAT

Dhjetra banore te fshatit Sebisht,te komunes stebleve kane protestuar sot prane zyrave te elektrikut Bulqize,per faturat e energjise elektrike.Ata me libreza ne duar pretendojne se i kane paguar dritat,madje i kane edhe librezat e firmosura nga punonjesit e cezit,por ne sistem dalin debitore.Ata ne libreze kane paguar sipas leximit te matesit,ndersa sipas tyre ne sistem jane te regjistruar me pagesa ... Read More »

Fushë-Bulqizë, banorët protestë për faturat abuzive të OSHEE-së.

Dhjetra banorë të komunës Fushë-Bulqizë, kanë protestuar gjatë ditës së hene pranë zyrave të Komunës, për gjobat abuzive të OSHEE-së, por jo vetëm, në ngarkim të tyre. Sipas banorëve protestues, të paktën mbi rreth 300 abonentë konsumatorë familiarë në këtë komunë, edhe pse me anë të librezave të energjisë, rezultojnë të jenë pagues të rregullt të saj, ju ka ardhur ... Read More »

BULQIZE. FESTOHET 50 VJETORI I KRIJIMIT TE SPORT KLUB BULQIZA

Eshte zhvilluar ne sallen e shfaqjeve te qendres kulturore Bulqize ceremonia e festimit te 50 vjetorit te krijimit te Sport Klub Bulqiza.Ne kete ceremoni moren pjese ish futbolliste dhe trajner te ekipit te 18 shkurtit,drejtues dhe futbolliste te ekipit te Bulqizes,kryetari I bashkise Bulqize Z Myfit Durici,deputeti I qarkut diber Z Perparim Spahiu,qytetare sportdashes te moshave te ndryshme etj.  Me ... Read More »