Te fundit

Perkushtimi ne pune dhe humanizmi shpetojne nje jete.

Spitali Peshkopi

Nje rast shume i rende i paraqitur ne spitalin e PesHkopise ne gjinekologji ku nje grua nga fshatrat e Bulqizes vjen me paramatra zero per jeten.
Komplikacionet shendetetesore kishin sjelle humbje te medha te gjakut dhe sasia ne spital nuk mjaftonte per te semuren.
Ne kushtet ku e semura nuk premtonte as levizjen me te vogel drejt Tiranes pasi do ishte fatale per jeten thirjes per dhurim gjaku ju prgjigjen njeherazi i gjithe personeli i spitalit. Reth 8 infermjere te spitalit dhuruan gjak dhe pas me shume se 2 oresh ne sallen e operacionit nena e re u rikthye serish ne jete.