Te fundit

Përplasjet në ekipin shqiptar

th (2)Dje është hapur zyrtarisht gara e lojrave olimpike ndërkohë që në ekipin shqiptar të peshëngritjes vazhdojnë diskutimet.

Peshëngritësi Briken Calja deklaron tërheqjen nga gara, nëse presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, Viron Bezhani nuk i kërkon falje dhe të mbajë përgjegjësi për çfarë ka bërë publike.

Vazhdon ende pritja për testin antidoping që pritet të dalë zyrtarisht pas 10 ditësh.

MF/tvbulqiza.al