Te fundit

QENDRA KULTURORE E FEMIJEVE BULQIZE KONCERT PER 7-8 MARSIN

Me rastin e festive te 7-8 marsit ne sallen e shfaqjeve te qendres kulturore Bulqize u zhvillua nje koncert festiv nga qendra kulturore e femijeve Bulqize.Aktiviteti u mbeshtet financiarisht nga kryetari I bashkise Z Myfit Durici nga te ardhurat personale te tij .Ne kete aktivitet moren pjese nxenes prinder mesues dhe te tjere.Mori pjese dhe pershendeti te pranishmit edhe kryetari I bashkise Bulqize Z Myfit Durici dhe perfaqesuesi I zyres arsimore Xhevat Jella.Me pas per nje ore te parnishmit ndoqen koncertin e pergatitur me kete rast nga qendra kulturore e femijeve nen drejtimin e udheheqesit artistic njeheresh edhe drejtor I qendres kulturore te femijeve Leonard Lala,me drejtues grupi Kujtim Shehu,Me koreografi te Antoneta Osmanit dhe Burhan Sallait,me skenografi te Edlir Perkoles dhe libret te Vjola Gjikoles.Ne program ishin nderthurur me shije artistike,fjala,recitimi,kenga e vallja ku femijet me interpretimet e tyre rrembyen duartrokitjet e te pranishmeve