Te fundit

Rama në samitin e NATO-s: Shqipëria do të dyfishojë trupat në Afganistan

ediramakon

Në fjalën e mbajtur në ditën e dytë të samitit,mbajtur në Varshavë, Kryeministri vlerësoi qëndrimin e deritanishëm të vendit tonë, si edhe siguroi për mbështetjen e vazhdueshme nga Shqipëria për ruajtjen e stabilitetit në Afganistan.

“Shqipëria në kuadër të aleancës me NATO-n ka mbështetur dhe do të vazhdojë gjithmonë kështu me misionet në Afganistan, që ky të jetë një vend i sigurtë për qytetarët e tij dhe jo vetëm” u shpreh ai.

Samiti u mbyll me premtimin e dyfishimit të trupave nga Shqipëria në kuadër të ndihmës për ruajtjen e stabilitetit. MF/tvbulqiza.al