Te fundit

Rrëshqitja e dherave bllokon rrugën nacionale Tiranë-Peshkopi (FOTO+VIDEO)

15Rruga nacionale që lidh Tiranën me Peshkopinë është bllokuar ditën e djeshme

në një pjesë të saj.
Nga rrëshqitja e dherave është bllokuar një nga korsitë e aksit që kalon pranë zonës së Fushë-Bulqizës.
Rrëshqitja e dherave mund të ketë ardhur nga akumulimi i ujërave nëntoksorë ose nga çarja e ndonjë tubacioni, u shpreh një nga punojësit e firmës që mirëmban rrugën.

Punojës e firmës bënë me dije për tvbulqiza.al se për të pastruar segmentin rrugor ka mbërritur një fadromë.

Nga rrëshqitja e dherave nuk ka pasur dëme material dhe vetëm është krijuar vështirësi për qarkullimin e automjeteve.
/tvbulqzia.al

16 17 15