Te fundit

Rrugëtim në 20 vjetorin e Bulqiza TV

BTV 20 vjet

3 Maji 2018, do mbetet nje dite shume e rendesishme per Bulqiza TV, pasi shenon 20 vjetorin e ketij televizioni. Në këtë rrugëtim prej plot dy dekadash, pa asnjë ndërprerje, ky televizion jo vetëm që përballoi sfidat e tranzicionit demokratik te vendit, por u kthye ne nje dritare mjaft e rëndësishme për informimin e publikut, por jo vetëm, pasi ndikoi fuqimisht edhe ne sensibilizimin e angazhimin e autoriteteve vendore e qendrore, për zgjidhjen e këtyre problematikave, gjithmonë në dobi të qytetarëve. Në kuadër të këtij përvjetori, stafi i këtij televizioni, ka përgatitur një cikël emisionesh ku evokohet rruga sa e vështirë, por aq edhe e bukur, nëpër të cilën ka rrugëtuar televizioni, falë kjo vizionit dhe përkushtimit që kanë treguar pronarët e tij.Me këtë rast ju bëjmë me dije se Bulqiza TV, në çdo ditë, pas edicionit të lajmeve. do nisë të emetojë ciklin e emisioneve, : Rrugëtim në 20 vjetorin e Bulqiza TV duke shfaqur ashtu se ne ate kohe kur jane prodhuar disa kronika qe ne kemi transmetuar nga veprimtarite e ndryshme si problematika,takime,biseda e veprimtari te ndryshme.
SHIKO VIDEON