Te fundit

Shqyrtimi për liberalizimin e vizave në Kosovë

1473689257bejaBE kavendosur të shqyrtojë liberalizimin e vizave për Kosovën, Turqinë, Ukrainën dhe Gjeorgjinë.

Sipas medias ruse “Tass”  BE-ja është duke zhvilluar një mekanizëm sa i përket liberalizimit të vizave për këto vende, në bazë të të cilit do të mundësohet lëvizja e lirë për shtetasit e shteteve të lartpërmendura.

çështja e lëvizjes pa viza do të parashtrohet në takimin e ministrave të Brendshëm në Luksemburg, që pritet të zhvillohet më 13 dhe 14 tetor.

/tvbulqiza.al