Te fundit

Sondazhi brenda PS-së për zgjedhjet në Dibër, portalet online zbulojnë shifrat

d34294c8f2a34463a38152339f195648_XLBurime pranë stafit të kandidatit socialist për Dibrën kanë pohuar se sondazhi i organizuar prej tyre ka qenë katastrofik për të majtën, transmeton syri.net.

Plot 2600 vota më pak rezulton të ketë kandidati Rama i Kryeministrit Rama.

Ky informacion është bërë me dije nga një pjestar i stafit socialist për demokratët. Këta të fundit bëjnë me dije se janë të gatshëm të publikojnë të dhënat e sondazhit, madje dhe burimin e tyre në rast se socialistët dhe “çamët” e Dibrës i përgënjeshtrojnë ato.