Te fundit

Sony prodhon Playstation4

PlayStation-276x230

Kanë kaluar afërsisht 3 vjet nga hedhja në treg e PlayStation4 dhe Sony në bashkëpunim me Microsoft e ndërprenë ciklin prodhues pikërisht te ky model.

Në një intervistë të dhënë për “The Verge”, përgjegjësi kryesor i grupit “Sony Interactive Entertainment America e PlayStation Ëorldëide Studios”, Shaën Layden, u shpreh se kompania ka në program të hedhë në treg PlayStation e ri, por nuk ka dhënë një datë të saktë në lidhje me këtë gjë, raporton Syri.net

Ai u shpreh se për momentin janë duke u marrë me përmirësime të mëtejshme të versionit PlayStation 4. Teknologjia e avancuar dhe përmirësimet e këtij versioni janë mënyra jonë për t’i treguar botës së teknologjisë se cili do të jetë qëndrimi ynë në të ardhmen.

/tvbulqiza.al