Te fundit

Tableti që imiton shkrimin e dorës

lenovo-tablet-yoga-10-hd-plus-keyboard-cover-8Kompania “Lenovo” ka prezantuar së fundmi Lenovo Yoga Book, që mund të shndërrohet në një laptop, dhe të kopjojë nga ju çdo gjë që shkruani në një fletore të thjeshtë.
Kjo do të realizohet nga një pajisje ekstra që lidhet me ekranin dhe shndërrohet në tastierë, apo fushë vizatimi e pikturimi për përdoruesin.
Tableti është në gjendje që të kopjojë gjithçka që ju shkruani në letër dhe ta regjistrojë në memorien e vet.