Te fundit

Tag Archives: Alkoli

Alkooli, ndikimi në shëndet dhe problemet sociale

SHËNDET/ Varësia nga alkooli në Shqipëri përllogaritet të jetë në nivelin rreth 3,4 për qind, ku konsumuesit më të mëdhenj janë meshkujt. Alkooli dhe përdorimi i dëmshëm i tij luan një rol shkaktar në problemet sociale dhe ato shëndetësore, ndërkohë që shqiptarët konsumojnë rreth 7 litra për person. Varësia nga alkooli në Shqipëri përllogaritet të jetë në nivelin rreth 3,4 ... Read More »