Te fundit

Tag Archives: Amarildo Sejdi

Kampionati kombëtar i fitness dhe bodybuilding, Bulqiza me një përfaqësues

Në Kampionatin Kombëtar të fitness dhe bodybuilding që do të mbahet më 1 tetor 2016, Bulqiza do të ketë përfaqësuesin e saj. Është Amarildo Sejdi, maturanti nga Bulqiza që do të marrë pjesë në këtë kampionat mes shumë të tjerëve nga mbarë vendi. Për Amarildon ky është kompeticioni i parë që do të marrë pjesë, duke garuar në kategorinë Men’s ... Read More »