Te fundit

Tag Archives: Ambasadoret

Në gjetje të gjëegjëzës euroamerikane: kush është Al Kapone dhe “peshku i madh” në politikën shqiptare?!

Në një koordinim perfekt, një përfaqësues i rëndësishëm i SHBA-së dhe një i Bashkimit Europian kanë rikthyer shpejt idenë e korrupsionit, duke e ngritur shumë lart stekën e zyrtarëve. Ndërsa ambasadori amerikan në Tiranë, Donald Lu, foli për Al Kapone në politikë, komisioneri europian për Zgjerimin përmendi “peshqit e mëdhenj” që duhet të arrestohen sa më shpejt, këtë vit, transmeton tesheshi.com. ... Read More »