Te fundit

Tag Archives: ambasadori italian

Vlerësime Bashës për kontributin ndaj Reformës

Ambasadori i Italisë Alberto Cutillo i ka drejtuar një letër vlerësimi kryetarit të opozitës për qëndrimin dhe kontributin ndaj Reformës në drejtësi. Diplomati italian vlerëson se, bëhet fjalë për një hap të parë kah drejtësisë të karakterizuar nga standardet europiane. “Vendi nevojitet tashmë të angazhohet me të njëjtën ndjenjë përgjegjshmërie në fazën jo më pak delikate të implementimit të reformës ... Read More »