Te fundit

Tag Archives: Android

Android “në rrezik”

900 milion pajisje që përdorin procesort Qualcomn janë në rrezik defekti. Sipas forumeve teknologjike pajisjet Galaxy S7, HTC One, Sony Xperia Z Ultra e shumë të tjerë që funksionojnë me sistemin Android përmes këtij defekti mund tu lehtësojnë hakerave aksesin në celular. Megjithatë, sipas ekspertëve deri më tani, nuk ka prova që kjo është shfrytëzuar nga piratët kompjuterike, që duket ... Read More »

Prezantohet Samsung Galaxy Note 7

Produkti është i gjashti në serinë e këtij lloji, por Samsung vendosi numrin “7”  dhe për këtë shpjegimin e ka dhënë kohë më parë, kur deklaroi se Note 7 do të ishte një version hibrid mes Note 5 dhe S7 Edge. Prenotimet për këtë pajisje fillojnë zyrtarisht që nesër (3 gusht) dhe më 19 gusht do të jetë i disponueshëm ... Read More »