Te fundit

Tag Archives: anije

Gjendet pas 170 vitesh në Arktik

Ishte zhdukur që prej vitit 1845, në ekspeditën e Franklin. Zyrtarët nga Fondacioni Kërkimor i Arktikut, një grup privat që ishte dërguar për të ndihmuar në kërkimin e kësaj anije, kanë thënë se anija së fundmi është gjetur. Ekspedita kishte pasur për qëllim gjetjen e rrugëve në oqeanin Paqësor dhe Atlantik, për në Arktik. Fati i këtyre anijeve kishte mbetur ... Read More »