Te fundit

Tag Archives: antena celulare

Antenë celulare mbi tarracë, nuk zbatohen masat e institucioneve

300 familje tek “Rruga e Durrësit” në kryeqytet, janë ankuar tek Bashkia e Tiranës dhe Ministria e Brendshme për vendosjen e një antene celulare mbi tarracën e një pallati aty pranë. Siç vërtetohet nga denoncimi i bërë publik nga Nisma #Thurje, qytetarët kanë marrë përgjigje nga ministri i brendshëm dhe Policia Bashkiake, se do të merren masa për këtë rast, ... Read More »