Te fundit

Tag Archives: aplikacion

Shqiptarët në Itali, drogë dhe prostitucion përmes aplikacionit në celular

Aplikacioni i instaluar në smartphone ka mjaftuar për kontrrollin e aktivitetit ilegal të të prostitucionit dhe drogës për 10 shqiptarët. Sipas policisë së Torinos shtetasit shqiptarë akuzohen edhe për dhënie parash me fajde e gjobëvënie. Falë një hetimi disamujor, karabinierët e lokalitetit Torino Oltre Dora kanë zbuluar 4 mijë bimët narkotike, të cilat kapin vlerën e disa miliona eurove. Parcelat ... Read More »

Aplikacioni që shpëton jetë

“CrashDetect” është aplikacioni më i ri me një funksion në ndihmë të drejtuesve të mjeteve i cili aktivizohet në momentin e përplasjes dhe dërgon një sinjal alarmi në spitalin apo qendrën spitalore më të afërt. Bashkë me alarmin, aplikacioni siguron edhe të dhënat e të sakta të vendndodhjes së aksidentit, të dhëna që mund të përdoren nga ekipi i urgjencës ... Read More »