Te fundit

Tag Archives: Apple

Planet për iPhone 8

Kur iPhone 7 sapo ka dalë në treg Apple ka nisur të mendojë më shpejt për pajisjen pasaardhëse. iPhone 8, sipas forumeve teknologjike dhe artikujve që qarkullojnë në internet do të jetë një revolucion më vete sa i përket linjës së prodhimit të telefonave inteligjentë të kompanisë. Është ende shpejt për të folur për hollësi në lidhje me këtë telefon, ... Read More »

Prezantimi i iOS 10…bashkë me ankesat e përdoruesve

Pas daljes në treg të iPhone 7, kompania Apple ka prezantuar edhe versionin e ri të iOS. Pavarësisht pritshmërive, duket se ka pasur ankesa të shumta nga përdoruesit e tij në rrjete sociale. Sipas këtyre raportimeve, në momentin e përditësimit, pajisjet iPhone 5, 5S, 6 dhe 6S, telefoni bllokohet dhe kërkohet që të lidhet me iTunes për t’u rindezur. Pas ... Read More »