Te fundit

Tag Archives: Arsim

Maturantët protestojnë para kryeministrisë

Dhjetëra maturantë protestuan të martën përpara Kryeministrisë dhe shprehën pakënaqësinë e tyre për sistemin aktual të përzgjedhjes së maturantëve fitues në fakultete, ndërsa kërkuan kthimin e sistemit meritë-preferencë. Në të njëjtën kohë me protestën e tyre, kryeministri Edi Rama zhvilloi brenda kryeministrisë një takim me maturantët e ekselencës -ndër të paktët që siguruan një vend në fakultete gjatë fazës së ... Read More »

Pakënaqësitë ndaj sistemit arsimor, nesër maturantët protestojnë përpara Kryeministrisë

Sistemi i ri i Ministrisë së Arsimit për përzgjedhjen e degëve të maturantëve ka shkaktuar irritim për faktin se shumë prej tyre nuk kanë fituar degët në Universitetin shtetëror, edhe pse mesatarja e tyre ka qenë e lartë. Për këtë arsye, ata kanë paralajmëruar për nesër në orën 10:00 një protestë përpara godinës së Kryeministrisë. Shumë maturantë kanë denoncuar sot ... Read More »