Te fundit

Tag Archives: Artan Fuga

Kur nuk keni çfarë ta bëni, shiteni votën!

Shitja e votes cinikisht dhe ne kushte te caktuara eshte nje sjellje qytetare racionale. Etikisht quheni si te doni. Perse racionale? Sepse ai qe e shet voten mendon se politikisht kudo qe ta hedhi voten, per te gje nuk ndryshon, atehere rruga e vetme qe i mbetet eshte ta ktheje voten ne leter me vlere, ne nje cek, ne lek. ... Read More »