Te fundit

Tag Archives: Asus

Asus zgjeron linjën Zenfone 3

Kompania e njohur teknologjike, Asus ka zgjeruar edhe më shumë familjen e telefonave Zenfone 3. Kjo familje që përbëhej nga Zenfone 3, Zenfone 3 Deluxe dhe Zenfone 3 Ultra, tani ka edhe dy anëtar ëtë rinj Zenfone 3 Laser dhe Zenfone 3 Max. The Zenfone 3 Laser është pasardhës i Zenfone 2 Laser. Ai ka sistem më të shpejtë të ... Read More »