Te fundit

Tag Archives: atletike

Kampionët bien pre e Hakerave rus

“Fancy Beras” quhet grupi i hakerave të cilët kanë kanë arritur të përvetësojnë të dhënat mjekësore për dy protagonistë absolutë të Lojërave Olimpike. Mes personazheve që në mënyrë kriminale u janë vjedhur detajet e testeve të dopingut dhe të dhënat personale janë: tenisti spanjoll Rafael Nadal dhe 4 herë kampioni olimpik Mohamed Farah. Regjistrimet konfidenciale mjekësore të atletëve elitarë zbulojnë ... Read More »