Te fundit

Tag Archives: Autobuz

Autobusi i së ardhmes nga Mercedes-Benz (Video)

I pajisur me teknologjinë më të fundit, autobusi i ri i Mercedes-Benz është testuar në rrugët e Amsterdamit. Autobusi është krijimi më i fundit nga Mercedes-Benz dhe më i veçanti në fushën e autobusëve modern, padyshim. Sistemi i autobusit përdorë një radar të rangut të gjatë dhe të shkurtër, navigacion të kontrolluar nga satelitët GPS, kamera të mëdha dhe senzorë, ... Read More »