Te fundit

Tag Archives: azilante

Rrëmbehet azilantja shqiptare në Gjermani

Një shqiptare në Gjermani deklaron se është rrëmbyër dhe përdhunuar për dy ditë në kampin ku po qëndrnte në pritje të përgjigjes për qëndrim në Burbah. Lajmi është njoftuar nga një televizion lokal ku gruaja tregon se një prej punonjësve të kampit e kishte ftuar për të pirë diçka dhe më pas u zgjua në një shtëpi tjetër. “Pas gotës së tretë ... Read More »