Te fundit

Tag Archives: azilkerkues

Hiqen pagesat për shqiptarët pasi iu refuzohet azili

Ministri i Çështjeve të Sigurisë në Holandë, Klaas Dijkhoff, njoftoi se, shqiptarët, që nuk e fitojnë të drejtën e azilit në Holandë, nuk do të paguhen më me nga 200 euro për të rritur dhe 40 euro për fëmijë, kur të largohen prej andej. “Shqipëria është një vend i sigurtë, – sqaroi ai. – Ndaj duhet ta bëjmë të qartë ... Read More »

Siriani hedh veten në erë në Gjermani

Azilkërkuesi të cilit i ishte refuzuar kërkesa ka hedhur veten në erë duke plagosur edhe 12 persona të tjerë. Bombën, ai e kishte vendosur në një çantë shpine, ndërkohë që kishte dalë pranë vendit ku organizohej një festival në qytetin jugor gjerman të Ansbach. Shpërthimi raportohet të ketë ndodhur rreth orës 22:10 të mbrëmjes jashtë lokalit “Eugens Ëeinstube” në qendër ... Read More »