Te fundit

Tag Archives: Bashkia Peshkopi

11 shtatori, data e zgjedhjeve në Peshkopi

Në Bashkinë e Peshkopisë zgjedhjet do të zhvillohen me datë 11 shtator. Kjo është data e vendosur nga Presidenti i Republikës, Bujar Nishani, një ditë pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese që rrëzoi kërkesën e ish-kryebashkiakut Shukri Xhelili për t’u rikthyer në detyrë. Xhelilin qeveria e shkarkoi nga detyra në muajin maj, pas publikimit të një videoje, ku ai shikohej dhe ... Read More »