Te fundit

Tag Archives: Belgjike

Belgjikë, qëllohen me hanxhar dy police

Gjatë patrrullimit të mbrëmshëm dy police janë qelluar me hanxhar nga agresori.  Autorii bërtiti “Allahu ekber” përpara se të kryente sulmin, por oficerët e tjerë ndërhynë në kohë dhe e qëlluan atë. Njëra nga policet ka plagë të rënda në fytyrë, ndërsa kolegia e saj është dëmtuar më pak. Sa i përket agresorit, ai nuk ka humbur jetën por ndodhet ... Read More »