Te fundit

Tag Archives: Bin Laden

7 milion € gjobë për autorin e librit për vrasjen e Bin Laden

Marinsi që shkroi librin për vrasjen e kreut të Al Kaedës, do ti paguajë 7 milion euro qeverisë amerikane për shkak të shkeljes së ruajtjes së sekretit. Libri “No easy day”  sipas marrëveshjes duhej të dilte nën pseudonimin Marc Oëen, dhe jo me emrin e vërtetë të autorit i cili nuk kishte arritur të merrte ende miratimin nga Pentagoni. Në ... Read More »