Te fundit

Tag Archives: burka

Urrejtja ndaj burkës

Parrula të shumta kanë mbushur rrugët e Mostarit në Bosnje ditën e sotme, si shenjë kundër mbajtjes së burkës. Sipas portalit Klix.ba, shumica e popullsisë së Mostarit, edhe pse i ka cilësuar parullat si “çnjerëzore”, është kundër paraqitjes dhe sjelljes së turistëve arabë, të cilët luten në ambjente të hapura, përfshirë parqet e qytetit. Veprime këto që shihen si të ... Read More »