Te fundit

Tag Archives: Burreli

Shqiptarja nga Burreli me “mendje të hapur” në kopertinën e New York Times!

Një vajzë nga fshati Kurqelaj, i Burrelit, përfundoi me foton e saj në kopertinën e revistës prestigjioze amerikane, The New York Times. Në gusht të vitit 2015, ajo iu nënshtrua një operacioni të rrallë dhe të vështirë në tru, i cili realizohej në gjendje të ndërgjegjshme, zgjuar. Merxira rrëfen ekskluzivisht për Living historinë, një vit pas operacionit unik, të realizuar ... Read More »