Te fundit

Tag Archives: çmime

Shqipëria me çmimet më të larta të biletave të avionëve

Çmimet e larta të biletave nga aeroporti i Tiranës drejt vendeve të tjera dhe anasjelltas, dëmtojnë jo vetëm xhepat e qytetarëve, por edhe turizmin shqiptar. Sipas agjencive turistike në vend, 85% të vendimmarrjes për të zgjedhur një destinacion për të kaluar pushimet, e zë çmimi i biletës. Në rastin konkret, Shqipëria ka çmimet më të larta për fluturimet dhe kjo ... Read More »