Te fundit

Tag Archives: denim per gazetaret

Zbulohet një tjetër nen që cënon lirinë e medias

Në ligjin për Prokurorinë e Posaçme, neni 13 duket se nuk është i vetmi që cënon lirinë e medias dhe parashikon burg për gazetarët, në ligjet e reja të reformës në drejtësi. Një tjetër nen i ngjashëm me 13 –tën është miratur në Komisionin e Posaçëm të Reformës në Drejtësi, shkruan Lapsi.al Bëhet fjalë për nenin 6, të ligjit “për ... Read More »