Te fundit

Tag Archives: denim

Armëbajtja pa leje, ulet dënimi nga 15 vite burg në 7

Dënimi maksimal për armëmbajtjen pa leje pritet të reduktohet nga 15 vite burgim, në 7 vite. Ky propozim është paraqitur nga qeveria shqiptare me anë të një projektligji për ndryshimin e kodit penal pas shpalljes si antikushtetues të ashpërsimeve të dënimeve të bëra më 5 dhjetor të vitit 2015 dhe pse ashpërsimet u argumentuan si masa të luftës ndaj krimit ... Read More »