Te fundit

Tag Archives: Dibranet

Zgjuarsia dibrane dhe civilizimi

Dibra e bëri çorbë Stambollin Në tubime intelektualësh dibranë, përvjetorë ngjarjesh e individësh të shquar, apo dhe në promovime librash të autorëve dibranë, padyshim spikat Prof.dr.Bujar Kapexhiu – ky korife i mendimit dhe veprimit krijues që po i lartëson kaq shumë shumë Dibrën dhe dibranët.  Kryetari i Shoqatës “Bashkësia Dibrane, ka  lindur më 22 mars 1944 në Tiranë. Babai i ... Read More »