Te fundit

Tag Archives: Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore

Aktivitete në Ditën Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore

29 shtatori është Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore, në kuadër të së cilës është zhvilluar një aktivitet në qytetin antik të Durrësit. Amfiteatrit ju rikthye “lavdia” dhe shkallët e tij u mbushën me spektatorë. Ishte ky monument simbol për qytetin dhe jo vetëm, në të cilin nëxënës të shkollave të qytetit interpretuan valle të trevave të ndryshme shqiptare. Si një ... Read More »