Te fundit

Tag Archives: Dumre

Mungesa e ujit të pijshëm në zonën e Dumresë

Ujësjellësi i ndërtuar në vitin 1987 dhe i parashikuar vetëm për çezma publike nuk arrin t’i përballojë nevojat e fshatrave, ndërkohë që amortizimi i rrjetit dhe lidhjet e paligjshme kanë bërë që furnizimi me ujë i kësaj zonë të jetë në një pikë kritike. Ky është viti më i keq në këtë drejtim. Ne kemi gati 20 ditë që kemi ... Read More »