Te fundit

Tag Archives: emigracion

Të parët në botë për të emigruar

Sipas Organizatës Ndërkombëtare të Punës përqindja më e lartë e të rinjve nga mosha 15-29 vjeç, që duan të emigrojnë në botë, janë nga Shqipëria. Në raport theksohet se arsyet kryesore lidhen me papunësinë dhe mungesën e besimit për të gjetur një punë. Në lidhje me këtë raport ka reaguar edhe PD përmes zëdhënëses Ina Zhupa. Ajo është shprehur se, ... Read More »