Te fundit

Tag Archives: epoke

Fundi i epokës së videokasetave

Grupi japonez “Funai Electric”, që prodhonte video-regjistrues, VCR (Video Cassette Recorder), ka njoftuar se do të vazhdojë të punojë deri në fund të gushtit dhe pastaj do të mbyllë dyert, duke u kthyer edhe ai në një copëz të historisë. Vendimi ka ardhur jo vetëm si pasojë e uljes së klientelës, por edhe mungesës në pajisje për pjesët përbërëse. Edhe ... Read More »