Te fundit

Tag Archives: eurodeputetja

Macovei: “Vetting-u” nuk prek pavarësinë. Do të jetë i përkohshëm.

Drejtuesja e Delegacionit të Komitetit Parlamentar të Stabilizim Asociimit Shqipëri-BE, Monica Macovei e konsideron të një rëndësie kyçe reformën në drejtësi dhe luftën kundër korrupsionit, me argumentin se një drejtësi e pastër, mban të tillë të gjithë shoqërinë e forcon sundimin e ligjit. Në një intervistë për “DW”, eurodeputetja sqaron se pikerisht këtij qëllimi i shërben vetingu, pastrimit të drejtësisë. ... Read More »