Te fundit

Tag Archives: facebook

Viruset nga Facebook

Në pjesën më të madhe të rasteve, këto viruse shpërndahen përmes mesazheve të rreme, që hartohen në mënyrë të tillë që të ndezin kureshtjen. Fjala vjen, një vajzë me një foto joshëse në profil i shkruan një djali dhe i thotë se ka dëshirë ta njohë. Apo një link lajmi tregon se si Kryeministri i vendit është kapur në një ... Read More »

Qyteza që ruan fotot tona nga “Facebook”

Qyteza Prineville, në Oregon të SHBA-ve, është vendi ku Facebook ndërtoi qendrën e parë të të dhënave. Bëhet fjalë për ndërtesën me kompjuterë “server”, ku mblidhen fotot që hidhni në Facebook. Me këtë sallë lidhet që nga larg kompjuteri apo celulari juaj kur i shihni fotot. Kjo qendër ka rreth 136 punonjës dhe ka shërbyer si model për të gjitha ... Read More »