Te fundit

Tag Archives: fatura energjie

Leximi elektronik i matësave për të shmangur abuzimin me faturat

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë prezantoi sistemin e ri të faturimit, i cili mundëson leximin e matësave në mënyrë elektronike dhe printimin e faturës për klientin. Përmes kësaj pajisje mundësohet lidhja online me qendrën duke shmangur leximin manual dhe shkrimi me dorë të të dhënave. “Menjëherë sapo të kalojë filtrat e kontrollit nga sistemi mund të printohet fatura direkt në ... Read More »