Te fundit

Tag Archives: Feja

Donald Lu: Islami t’u tregojë të rinjve rrugën për një botë paqësore

Ambasadori amerikan në vendin tonë Donald Lu gjatë konferencës me temë: “Parandalimi i Ekstremizmit të Dhunshëm dhe i Radikalizimit”,  i ka kërkuar Komuniteti Mysliman Shqiptar një rol më aktiv në parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm dhe radikalizmit. “Tani, ndërsa bota përballet me kërcënimet e analfabetizmit, diskriminimit, dhunës dhe shtypjes, është më e rëndësishme se kurrë që Islami të ndihmojë për ... Read More »