Te fundit

Tag Archives: Ford

Që prej vitit 2021 makinat do të ecin vetë

Makinat e autopilotuara janë projekti i së ardhmes. Gjigandi amerikan, Ford është e pra kompani me një projekt të tillë për të prodhuar në masë makina ‘të pavarura’ dhe ka aq besim tek realizimi i këtij objektivi me sukses sa thotë që do t’i nxjerrë edhe pa timon fare. “Kemi hyrë në një epokë transformimi të shoqërisë dhe duhet t’i ... Read More »